zaterdag 7 maart 2020

Avondmuziek

kerkzaal
 19:30  - 20:30

Carol Ruiz, piano, speelt Catalaanse muziek van Mompou, Blancafort, Lamote de Grignon, Granados.

Programma:

1.  Frederic Mompou                                                                                   1893 - 1987
                -  Escenes d’infants
                -  Gitanes 1 and 2
                -  Damunt de tu només les flors
                -  Planys
                -  Cançó i Dança n8

2.  Manel Blancafort                                                                                     1897 - 1987
                -  Nocturn n1

3.  Lamote de Grignon                                                                                 1872 – 1949
                -  Foc follet
                -  Nocturno del sauce y la fuente
                -  El convent dels peixos

4.  Enric Granados                                                                                         1867 - 1916
                -  Dança oriental
                -  Allegro de concierto

Viering in Corona tijd
Zolang de huidige Corona maatregelen gelden worden er geen fysieke diensten gehouden met de gemeente.  Een kleine groep mensen verzorgd de opname van diensten die online te zien en te beluisteren zijn.

►U kunt de kerkdiensten vanuit de Taborkerk zien en beluisteren via Kerkdienstgemist.nl

►Sinds 1 januari 2021 houden we een archief van kerkbrieven bij. U vindt dit archief in de menubalk (boven het vakje 'zoeken' )