Welkom Welkom
De Taborgemeente wil een open, gastvrije en veelkleurige geloofs­gemeen­schap zijn van mensen die:
  • aangesproken worden door de kritische en bevrijdende bood­schap van de Schriften
  • deze boodschap vieren in een liturgie die zorgvuldig ruimte schept voor verbeelding en muziek
  • vanuit deze boodschap toegerust worden om – waakzaam en betrokken – midden in de wereld te staan persoonlijk en samen, binnen en buiten de gemeente, geloof­waardig zijn in woord en daad.
Iedere zondag is er om 10.00 een dienst.

Adres Adres
Taborkerk
Prinsesselaan 8
6713 PX Ede

Contactgegevens: klik hier

ANBI status: klik hier

Bespreek het Samen Bespreek het Samen
Bespreek het Samen seizoen 2022-2023 is online beschikbaar.
Een prachtig aanbod van diverse evenementen, aangeboden door de samenwerkende kerken in Ede.
U kunt zich samen met anderen verdiepen in vragen rond Bijbel en geloof, kunst, cultuur en samenleving.
Aanmelden kan via de site: www.bespreekhetsamen-ede.nl

Kerkbalans 2023 Kerkbalans 2023

Protestantse Gemeente Ede, in en uit schrijven Protestantse Gemeente Ede, in en uit schrijven
Voor in en uitschrijven klik hier

Eredienst afscheid ds. Gerben H. Westra
datum en tijdstip 27-11-2022 om 14:30
Advent l
viering Heilig Avondmaal

datum en tijdstip 04-12-2022 om 10:00
Advent ll meer details

datum en tijdstip 11-12-2022 om 10:00
Advent lll meer details

►Klik hier om de meest recente kerkbrief te openen
►Maandag 21 november, 13.15 uur: uitvaartdienst Nel Moesker: klik hier  .