» Informatie » Orgels
Orgels

Koff kistorgel
Orgels
Voor in de kerkzaal staat een kistorgel dat in 2014 is aangeschaft en eigendom is van een gemeentelid. Het is omstreeks 1970 gebouwd door de firma J.de Koff & zoon (Utrecht),en maakt deel uit van een serie kistorgels dat onder de naam Continuo werd geproduceerd.
Na plaatsing is het in eigen beheer gereviseerd. Gert van Buuren (Heukelum) voerde een herintonatie uit. Toonhoogte en stemming zijn gelijk aan die van het Van Vulpen-orgel.
Dispositie:  Holpijp 8', Roerfluit 4', Prestant 2'. Allen gedeeld in bas/discant.
Manuaalomvang: C-f3

Viering in Corona tijd
Zolang de huidige Corona maatregelen gelden worden er geen fysieke diensten gehouden met de gemeente.  Een kleine groep mensen verzorgd de opname van diensten die online te zien en te beluisteren zijn.

►U kunt de kerkdiensten vanuit de Taborkerk zien en beluisteren via Kerkdienstgemist.nl

►Sinds 1 januari 2021 houden we een archief van kerkbrieven bij. U vindt dit archief in de menubalk (boven het vakje 'zoeken' )