dinsdag 13 december 2016

adventsviering en broodmaaltijd

Ons Huis
 15:30 uur

Adventsviering met en voor de senioren om 15.30 in Ons Huis. Een gezellig samenzijn, een viering met Woord en Toon. Muzikale Intermezzi, een kort concert (orgel en saxofoons), alles besloten met een gezamenlijke (en smakelijke) maaltijd. Weet u hartelijk uitgenodigd!
Aanmelden kan nog: belt u mevrouw Ria Buitenhuis, 61 06 79. Voor vervoer kan gezorgd worden.

datum en tijdstip 23-01-2022 om 10:00
3e na Epifanie meer details

datum en tijdstip 30-01-2022 om 10:00
4e na Epifanie meer details