dinsdag 13 december 2016

adventsviering en broodmaaltijd

Ons Huis
 15:30 uur

Adventsviering met en voor de senioren om 15.30 in Ons Huis. Een gezellig samenzijn, een viering met Woord en Toon. Muzikale Intermezzi, een kort concert (orgel en saxofoons), alles besloten met een gezamenlijke (en smakelijke) maaltijd. Weet u hartelijk uitgenodigd!
Aanmelden kan nog: belt u mevrouw Ria Buitenhuis, 61 06 79. Voor vervoer kan gezorgd worden.

Viering in Corona tijd
Zolang de huidige Corona maatregelen gelden worden er geen fysieke diensten gehouden met de gemeente.  Een kleine groep mensen verzorgd de opname van diensten die online te zien en te beluisteren zijn.

►U kunt de kerkdiensten vanuit de Taborkerk zien en beluisteren via Kerkdienstgemist.nl

►Sinds 1 januari 2021 houden we een archief van kerkbrieven bij. U vindt dit archief in de menubalk (boven het vakje 'zoeken' )