di 13 december 2016

adventsviering en broodmaaltijd

Ons Huis
 15:30 uur

Adventsviering met en voor de senioren om 15.30 in Ons Huis. Een gezellig samenzijn, een viering met Woord en Toon. Muzikale Intermezzi, een kort concert (orgel en saxofoons), alles besloten met een gezamenlijke (en smakelijke) maaltijd. Weet u hartelijk uitgenodigd!
Aanmelden kan nog: belt u mevrouw Ria Buitenhuis, 61 06 79. Voor vervoer kan gezorgd worden.

datum en tijdstip 26-05-2019 om 10:00
Rogatemeer details

datum en tijdstip 02-06-2019 om 10:00
Exaudi
Viering Heilig Avondmaal, de cantorij zingt mee.meer details

datum en tijdstip 09-06-2019 om 10:00
Pinksteren
De cantorij zingt mee.meer details

Jubileum
Op woensdag 26 augustus 1953 werd de Taborkerk feestelijk in gebruik genomen. Het 65-jarig jubileum is aanleiding geweest om een boekwerkje samen te stellen over de geschiedenis van de Taborgemeente in Ede.
Klik hier om dit boekwerkje in te zien.

Vorige kerkdienst
Klik hier om de kerkdienst van afgelopen zondag te beluisteren.
Klik hier om de kerkbrief te bekijken.