dinsdag 13 december 2016

adventsviering en broodmaaltijd

Ons Huis
 15:30 uur

Adventsviering met en voor de senioren om 15.30 in Ons Huis. Een gezellig samenzijn, een viering met Woord en Toon. Muzikale Intermezzi, een kort concert (orgel en saxofoons), alles besloten met een gezamenlijke (en smakelijke) maaltijd. Weet u hartelijk uitgenodigd!
Aanmelden kan nog: belt u mevrouw Ria Buitenhuis, 61 06 79. Voor vervoer kan gezorgd worden.

Geen dienst in de Taborkerk, LuTaNo dienst vanuit de Lutherse kerk.
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10:30

Eredienst, LuTaNo dienst vanuit de Taborkerk
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10:00

Geen dienst in de Taborkerk, LuTaNo dienst vanuit de Noorderkerk.
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10:00

LuTaNo diensten
Van 11 juli tm 15 augustus vieren we weer samen met de Lutherse en Noorderkerk. vanwege de geldende Corona maatregelen is in gezamelijkheid besloten dat de diensten alleen fysiek toegankelijk zijn voor de gemeenteleden van de kerk waar de dienst gehouden wordt. U kunt de diensten die niet in de Taborkerk zijn wel digitaal meemaken:
Lutherse kerk: Evangelisch-Lutherse gemeente Ede en omstreken - Kerkdienstgemist.nl
Noorderkerk: Ede, Protestantse Wijkgemeente Noord (protestantsekerk.net)