dinsdag 17 december 2019

Ons Huis
 15:30  - 18:30
 Gratis

U bent van harte uitgenodigd voor de Adventviering en aansluitend de gezellige broodmaaltijd!
Vanaf 15:00 bent u welkom voor een kopje koffie of thee, om 15:30 begint de Adventviering.

Informatie en aanmelding :
Coördinator Ouderen-bezoekwerk mevr. Ria Buitenhuis
tel. (0318) 610679

Viering in Corona tijd
Zolang de huidige Corona maatregelen gelden worden er geen fysieke diensten gehouden met de gemeente.  Een kleine groep mensen verzorgd de opname van diensten die online te zien en te beluisteren zijn.

►U kunt de kerkdiensten vanuit de Taborkerk zien en beluisteren via Kerkdienstgemist.nl

►Sinds 1 januari 2021 houden we een archief van kerkbrieven bij. U vindt dit archief in de menubalk (boven het vakje 'zoeken' )