Welkom Welkom
De Taborgemeente wil een open, gastvrije en veelkleurige geloofs­gemeen­schap zijn van mensen die:
  • aangesproken worden door de kritische en bevrijdende bood­schap van de Schriften
  • deze boodschap vieren in een liturgie die zorgvuldig ruimte schept voor verbeelding en muziek
  • vanuit deze boodschap toegerust worden om – waakzaam en betrokken – midden in de wereld te staan persoonlijk en samen, binnen en buiten de gemeente, geloof­waardig zijn in woord en daad.
Iedere zondag is er om 10.00 een dienst.

Eredienst afscheid ds. Gerben H. Westra
datum en tijdstip 27-11-2022 om 14:30
Advent l
viering Heilig Avondmaal

datum en tijdstip 04-12-2022 om 10:00
Advent ll meer details

datum en tijdstip 11-12-2022 om 10:00
Advent lll meer details

►Klik hier om de meest recente kerkbrief te openen
►Maandag 21 november, 13.15 uur: uitvaartdienst Nel Moesker: klik hier  .