Welkom Welkom
De Taborgemeente wil een open, gastvrije en veelkleurige geloofs­gemeen­schap zijn van mensen die:
  • aangesproken worden door de kritische en bevrijdende bood­schap van de Schriften
  • deze boodschap vieren in een liturgie die zorgvuldig ruimte schept voor verbeelding en muziek
  • vanuit deze boodschap toegerust worden om – waakzaam en betrokken – midden in de wereld te staan persoonlijk en samen, binnen en buiten de gemeente, geloof­waardig zijn in woord en daad.
Iedere zondag is er om 10.00 een dienst.

Viering in Corona tijd
Zolang de huidige Corona maatregelen gelden worden er geen fysieke diensten gehouden met de gemeente.  Een kleine groep mensen verzorgd de opname van diensten die online te zien en te beluisteren zijn.

►U kunt de kerkdiensten vanuit de Taborkerk zien en beluisteren via Kerkdienstgemist.nl

►Sinds 1 januari 2021 houden we een archief van kerkbrieven bij. U vindt dit archief in de menubalk (boven het vakje 'zoeken' )