Welkom Welkom
De Taborgemeente wil een open, gastvrije en veelkleurige geloofs­gemeen­schap zijn van mensen die:
  • aangesproken worden door de kritische en bevrijdende bood­schap van de Schriften
  • deze boodschap vieren in een liturgie die zorgvuldig ruimte schept voor verbeelding en muziek
  • vanuit deze boodschap toegerust worden om – waakzaam en betrokken – midden in de wereld te staan persoonlijk en samen, binnen en buiten de gemeente, geloof­waardig zijn in woord en daad.
Iedere zondag is er om 10.00 een dienst.

datum en tijdstip 17-10-2021 om 10:00

datum en tijdstip 24-10-2021 om 10:00