Welkom Welkom
De Taborgemeente wil een open, gastvrije en veelkleurige geloofs­gemeen­schap zijn van mensen die:
  • aangesproken worden door de kritische en bevrijdende bood­schap van de Schriften
  • deze boodschap vieren in een liturgie die zorgvuldig ruimte schept voor verbeelding en muziek
  • vanuit deze boodschap toegerust worden om – waakzaam en betrokken – midden in de wereld te staan persoonlijk en samen, binnen en buiten de gemeente, geloof­waardig zijn in woord en daad.
Iedere zondag is er om 10.00 een dienst.

Geen dienst in de Taborkerk, LuTaNo dienst vanuit de Lutherse kerk.
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10:30

Eredienst, LuTaNo dienst vanuit de Taborkerk
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10:00

Geen dienst in de Taborkerk, LuTaNo dienst vanuit de Noorderkerk.
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10:00

LuTaNo diensten
Van 11 juli tm 15 augustus vieren we weer samen met de Lutherse en Noorderkerk. vanwege de geldende Corona maatregelen is in gezamelijkheid besloten dat de diensten alleen fysiek toegankelijk zijn voor de gemeenteleden van de kerk waar de dienst gehouden wordt. U kunt de diensten die niet in de Taborkerk zijn wel digitaal meemaken:
Lutherse kerk: Evangelisch-Lutherse gemeente Ede en omstreken - Kerkdienstgemist.nl
Noorderkerk: Ede, Protestantse Wijkgemeente Noord (protestantsekerk.net)