Welkom Welkom
De Taborgemeente wil een open, gastvrije en veelkleurige geloofs­gemeen­schap zijn van mensen die:
  • aangesproken worden door de kritische en bevrijdende bood­schap van de Schriften
  • deze boodschap vieren in een liturgie die zorgvuldig ruimte schept voor verbeelding en muziek
  • vanuit deze boodschap toegerust worden om – waakzaam en betrokken – midden in de wereld te staan persoonlijk en samen, binnen en buiten de gemeente, geloof­waardig zijn in woord en daad.
Iedere zondag is er om 10.00 een dienst.

eredienst in Luthersekerk
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10:30

eredienst in Noorderkerk
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10:00

eredienst
datum en tijdstip 04-08-2019 om 10:00

eredienst in Luthersekerk
datum en tijdstip 11-08-2019 om 10:30

Jubileum
Op woensdag 26 augustus 1953 werd de Taborkerk feestelijk in gebruik genomen. Het 65-jarig jubileum is aanleiding geweest om een boekwerkje samen te stellen over de geschiedenis van de Taborgemeente in Ede.
Klik hier om dit boekwerkje in te zien.

Vorige kerkdienst
Klik hier om de kerkdienst van afgelopen zondag te beluisteren.
Klik hier om de kerkbrief te bekijken.