» Informatie » Leerhuis
Leerhuis Leerhuis
Begin jaren 70 werd door ds. P. Landweer en pastoor Dekker in Ede een Leerhuis gestart. Dat Leerhuis bestaat nog steeds. Het maakt nu deel uit van het toerustingsprogramma van 'Bespreek het Samen', maar de organisatie en invulling berust bij de Protestantse Wijkgemeente Tabor.

Plaats:  zijzaal van de Taborkerk

Viering in Corona tijd
Zolang de huidige Corona maatregelen gelden worden er geen fysieke diensten gehouden met de gemeente.  Een kleine groep mensen verzorgd de opname van diensten die online te zien en te beluisteren zijn.

►U kunt de kerkdiensten vanuit de Taborkerk zien en beluisteren via Kerkdienstgemist.nl

►Sinds 1 januari 2021 houden we een archief van kerkbrieven bij. U vindt dit archief in de menubalk (boven het vakje 'zoeken' )