» Informatie » Leerhuis
Leerhuis Leerhuis
Begin jaren 70 werd door ds. P. Landweer en pastoor Dekker in Ede een Leerhuis gestart. Dat Leerhuis bestaat nog steeds. Het maakt nu deel uit van het toerustingsprogramma van 'Bespreek het Samen', maar de organisatie en invulling berust bij de Protestantse Wijkgemeente Tabor.

Plaats:  zijzaal van de Taborkerk

Geen dienst in de Taborkerk, LuTaNo dienst vanuit de Lutherse kerk.
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10:30

Eredienst, LuTaNo dienst vanuit de Taborkerk
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10:00

Geen dienst in de Taborkerk, LuTaNo dienst vanuit de Noorderkerk.
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10:00

LuTaNo diensten
Van 11 juli tm 15 augustus vieren we weer samen met de Lutherse en Noorderkerk. vanwege de geldende Corona maatregelen is in gezamelijkheid besloten dat de diensten alleen fysiek toegankelijk zijn voor de gemeenteleden van de kerk waar de dienst gehouden wordt. U kunt de diensten die niet in de Taborkerk zijn wel digitaal meemaken:
Lutherse kerk: Evangelisch-Lutherse gemeente Ede en omstreken - Kerkdienstgemist.nl
Noorderkerk: Ede, Protestantse Wijkgemeente Noord (protestantsekerk.net)