» jubileumjaar 2018
jubileumjaar 2018 jubileumjaar 2018
In 2018 is er iets te vieren! In 1948 werd de ' Nederlands Hervormde Vereniging voor Evangelisatie' opgericht, die vijf jaar later al een fraaie kerk in gebruik kon nemen.
80 jaar Vereniging, 75 jaar kerkgebouw. Aanleiding genoeg voor een bescheiden feestje. De oprichters en stichters van destijds zijn er niet meer, maar getuigen nog wel - en ook mensen die zich niet veel later actief hebben ingezet voor de Taborgemeente.
Wie nog foto's heeft uit en van die begintijd, of andere memorabilia wordt hartelijk verzocht zich te melden bij de Wijkkerkenraad, bijvoorbeeld bij de scriba.

Viering in Corona tijd
Klik hier om te luisteren naar de opname gemaakt voor zondag 02/08/2020.
Klik hier om de bijbehorende liturgie te openen.